Contact opnemen

Heeft u een algemene vraag over deze Vlaamse Green Deal of over een van de doelstellingen?

Maak gebruik van het contactformulier op deze pagina. Wij nemen binnen de 3 werkdagen contact met u op.

  Vragenformulier

  Over ons

  De initiatiefnemers van deze Green Deal zijn:
  CEO’s 4 Climate, Brugge Geeft Energie, Stad Brugge, IVBO, Port of Antwerp/Bruges, VIVES, Waterstof Utrecht, Life New Hyts, Provincie Utrecht. Medegefinancieerd door de Europese Unie.

  Q&A

  We kunnen ons voorstellen dat er vragen zijn over het onderwerp of over deze Green Deal. Om u daarmee op weg te helpen, hebben wij een overzicht gemaakt van de veel gestelde vragen en hun antwoorden. Indien u niet vindt wat u zoekt, aarzel niet om met ons contact op te nemen.

  Klik op de knop ‘teken de green deal’ voor het intekenformulier, op de homepagina kan de volledige green deal tekst worden gedownload.

  Neen, aan de ondertekening zijn geen kosten verbonden. U kan wel altijd (vrijblijvend) instaan voor bepaalde financiering of sponsoring in het Green Deal traject.

  CEO’s 4 Climate is een netwerk van klimaat bewuste ondernemers die met hun bedrijf samen het verschil wil maken voor het klimaat. Aan de hand van Climate Cafés, themasessies en andere netwerkevenmeenten inspireert en informeert het ondernemers over diverse topics om hun business te verduurzamen. Vanuit deze ingesteldheid groeide het idee om mee in te zetten op duurzame mobiliteit van de toekomst, meer bepaald de toepassing van groene energie en waterstof.

  Ontdek meer over CEO’s 4 Climate.

  Brugge Geeft Energie is een duurzaamheidsplatform van Brugse bedrijventerreinen. Het is een initiatief dat gegroeid is uit een gezamenlijk idee van mensen die reeds jarenlang ervaring hebben in de ‘groene’ sector maar met de idealen om dit gedachtengoed ook breder te verspreiden en vooral in het dagelijkse leven toe te passen.

  Ontdek meer over Brugge Geeft Energie.

  Green Deals in Vlaanderen zijn innovatieve groene samenwerkingsprojecten rond water, voedsel, circulaire economie en tal van andere thema’s. Neem je deel aan zo’n deal, dan ga je een vrijwillige overeenkomst aan met de Vlaamse overheid. Jij onderneemt duurzame acties en leert van andere organisaties. De overheid neemt knelpunten weg en zet je engagement in de verf. Win-win!

  Lees hier meer over Green Deals in Vlaanderen.

  Staat uw vraag er niet bij? Of heeft u informatie die nuttig is om op te nemen in onze lijst met veel gestelde vragen? Neem dan gerust contact met ons op.